Owner Link Tales
Life is AWESOME
Blast Day !
Thursday, June 7, 2012 | 4:28 PM | 0 wink
Assalamualaikum. First of all. Terima kasih sangat sangat untuk orang yang wish birthday saya harini. taktau nak cakap cemana. Terharu sangat sangat. Dekat facebook, dekat twitter, text, call. Apa semua lah thank you shoooooooooooooo much weh!! semoga Allah memberkati korang semua :'D

Okay orang pertama yang wish saya....jeng jeng. Gang gangster saya! Iaitu Asri Hanif. Hehehe. Tak sabar betul dia nak wish. Lol. Then seminggu sebelum birthday saya pun dah ada orang wish saya dah. Ya Allah sumpah terharu. Dekat text ada dalam 50 orang yang text wish saya, facebook around 800 yang wish saya, ehem takleh kalahkan Hafiz Rahim lah kan. Eh? Hahaha k. Twitter lagi banyak. Ya Allah speechless sangat sangat!!! Thank you shoooooooooo much!!!!! Azam saya banyak sangat utk birthday kalini. Tah dapat capai ke tak. Tapi apa yang saya tahu, saya nak score A+ yang banyak dalam PMR13` ni. Hehe and all batch 98, I'm wishing you all the best!!! and rock the world! Lol.

Thanks to Fadzir Ameer, then ramai lagi kawan kawan saya. Aiin Hayyi. Hehe ada yang macam, sanggup nak tunggu pukul 12 nak wish saya. Ya Allah sweetnya korang ni lahai. Thanks kawan kawan facebook, twitter apa semua. Thank you shoooooooooo much!!! I was like, omg best year ever. So hope korang sentiasa happy selalu tauuu. I mean semua yang tengah baca ni. Hehehe. 

Then Ayeem, kawan sekampung gua, call gua. Siap nyanyi. Hahaha tabik ah lu. Thanks tau. Masyitah, thanks. Najiha pun sama, thanks sbb buat karangan untuk aku weh. Allieya, kak Piqa, Raja, Faizul Helmi, semualah. Thank you. And thanks to Fadzir again! Sebab dia buatkan post dekat blog untuk kita. Omg sumpah terharu sangat sangat :'D Lepastu asy siap buat voice call. dengar je, keluar lagu happy birthday. Hahahaha sweet gila boleh. Eh takleh, asri hanif lagi sweet. Heheheh.

Okay seriously thank you so much again for those yang wish zeyyaaa tu haaaa~~~ Sumpah terharu lah!!!  Hehehehe thanks thanks!!! And and and yah, Happy Birthday to me!!!!!!! ^^ Assalamualaikum.

And and doakan saya cemerlang dunia dan akhirat. Thanks again and again korang :'D

*Gambar dekat camera lain*


Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.