Owner Link Tales
Life is AWESOME
Nothing To Say
Thursday, March 15, 2012 | 1:01 AM | 0 wink
Assalamualaikum & Hellozzz people!!

I'm back!  Trololol~ Okay so now, aku baru je lepas balik dari kampung. Tengok atok sakit and cuti ni holiday dekat kampung je . Kampung aku tak jauh . Aku suka balik kampung sebab atok aku suka buat lawak . lagi-lagi makcik aku yang sporting tu haa . And sumpah nonstop makan. Ada jeeee makan yang nak dimakan. Bermacam macam. Mwehehehe. Nenek dengan Makcik aku memang suka memasak :') Boleh gemok kot kalau duduk situ . 

 

Haa , itu atok kite :D Yang handsome tu ., eheem . *kembang-kembang* LOL ..

And dis is(sebelah atok) pwincess syegho~ Trolol. Namo ah. Gangsta Syegha. Hhehe

Okay dats all. Assalamualaikum!

Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.