Owner Link Tales
Life is AWESOME
Just A Note
Thursday, March 1, 2012 | 12:23 PM | 0 wink

Assalamualaikum. It's been a really really mess up a week. Seven day of torture.......... lalalala~ XD Okay continue! Siapa tahu lagu ni. Hehehehe. Favourite. Okay crap those things out. And let talk about "cinta".

CINTA 

Sebut je pasal cinta. Orang berpuyun puyun berebut nak cakap pasal benda ni. Eh berduyun duyun lah! Apebenda lah aku ni. Bm failed ah camni! Hahahak. #Saya#Teringin#Nak#Ada#Twitter.... Eh mana warnabiru tu? Tak kuor pun.#Eh#Lupa#Blog#Tak#Mcm#Twitter. Tapi saya okay dan saya sangat sayang blog saya! Ehehehek. Yelah.......eh ape tetiba yelah ni? K zera focus zera focusssszz.

Okay lemme give you some opinion. To me, cinta tu cam dua orang yg suka atau sayang satu sama lain tauu. Tak kiralah hubungan sejenis ke tak sejenis or what so everz but the thing is, suatu perasaan yang lahir sendiri dari hati tu. Ikhlas. And terdetik dlm hati kita ni, kita nak hidup dengan dia selamanya. Eventho, dia tahu yang 'selamanya' dia tu, takkan bebeno 'selamanya'. faham idok kawe habaq ni? hahaha amik kau. bercampur aduk bahasa haku~~~

And and also, cinta bukan sekadar sesuatu perasaan antara satu sama lain. Cinta pada Allah, cinta pada ibubapa, dan cinta akan diri sendiri. Itu perkara pertama yang kita kena tanamkan dalam jiwa nurani kita ni. Cewaaaaaaaah! Hehehehe. If kita cinta pada Allah dulu, maka insyaAllah boyfriend kita pun baik baik jeeee. Macam Asri Hanif......*cough* suka letewww suka letew!! Hahahahak. Cabut gigi taring awak karang. K..

Then, cinta ni juga memerlukan pengorbanan dan kejujuran yang sangat kuat. I mean like, kalau boyfriend korang lah kaaan, langsung tak macam buat apa apa. Korang suka ke? No no no. Bukan -____- I mean macam, why not boyfriend kita tu berkorban sikit untuk kita. Mcm saya sendiri lah kann, saya jarang text asri apa semua. But he still loves me........eh, is it? Oh yah of course he is! Hehehehe. So the conclusion is, jujur tu sangat penting. Jangan selalu sangat simpan rahsia. Nanti ada yang mengungkit apa semua. So better jangan. For me, solat and doa is the most important to keep your relation longer. It might. If dia bukan jodoh kita. Jangan risau. Sebab Allah jadikan setiap perkara itu bersebab. Dan pasti ada hikmahnyaaaaaa kannn kan?!!! ^^ Hehehehe. Okay so Assalamualaikum!

Eh eh birthday die 4 march ni tauuuu. Kiteeee nak buat surprizeee untuk die . Have a nice day. Do your best! Maju sukan untuk negara y'all!!!! Hahaha *kibar jalur gemilang* Tenene~ I love you AH ♥ EH......??

Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.