Owner Link Tales
Life is AWESOME
Tag Ten
Friday, December 30, 2011 | 9:38 AM | 8 wink
assalammulaikum . kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang .. acheche.. i dapat tag dari sis eina comel .. tapiii....comel sikit dari lion sbb lion comel banyak . oke kidding :P tahu tak kenapa zera letak tajuk "about ten" ?? sebab semuanya sepuloh, sepuloh, i rasa, kalau i habis game ni, bulehh mohon untuk jadi duta 7e.. hik3... jangan gelak. sebab xlawak pun. :P


List Of Rules : 

# You must post this rules
# Each person must post 11 things about themselves in their journal
# Answer the questions the tagger sets for you in their post and create 11 new question for the
people you tagged to answer
# You have to choose 11 people to tag and link them on the post
# Go to their page and tell them you have tagged him/her
# No tagging back!
# No stuffs in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU READ THIS " you legitimately (a.k.areally , trust , will all honestly ) have to tag 11 people
11 All About Me :

1. pandai naik basikal masa umur 8tahun*lambatkan zera boleh naik basikal. act, zera belajar sendiri je dlm masa 2hari *caya ta? sebab terlampau jeles tgk kawan reti nak basikal kesana-kesini sedangkan diri ini hanya reti tolak basikal je :S
2.suka kucing !
3. suka makan masakan mama , masakan tok , western food and sea food.*walaupun allergy dgn seafood.. tapi tibai je.. seafood kowt :D
4. many people are interested in K-pop now. I am not sure whether their interest in music or Korean nationals appearance. but i said no to K-pop because I'm not a fan of them. but i really like the Korean nation and thelanguage they use every day.


5. choclete is mine . sebab sedap gile babengg !
6. zera start serious dlm dunia blogging ni since zera addict dengan blog kaka amalina :D zera jadi silent reader dia sejak dalam awal 2010 kowt.. then hujung 2010 zera created blog ni pada 18 sept(tarikh lahir) dengan azam nak serious ber-blogging .. sebelum ni zera memang ada blog tapi sekadar suka2 je.. 
7. zera minat sangat dalam bidang computer, multimedia, bussiness.. tapi disebabkan 1 perkara, minat zera dalam bussiness makin lama makin berkurang .. tapi tak la sampai luntur:P
8. i love my family . thank you Allah for this greater gift :D
9. zera seorang pencinta kucing taw :D :D kalau tak cium kucing tak sah.. tapi sebelum itu kenalah pastikan dia bersih dulu :D nasib baiklah kami dikurniakan kucing yang pembersih seperti meow-meow. kalau nak tahu meow2 la first kucing zera jumpa yang tak takut dengan air :D tapi ujung tahun ni bilangan kucing yang family zera bela meningkat jadi 2 .. meow2 la sangat "girlpren" . so bila kos makanan , pasir kucing dan sebagainya meningkat lah :D kucing zera ni penggemar setia makanan ProDiet taw, sbb kalau kalau bagi jenis lain seperti whiskas, frieskies dia buat jual mahal je :D
10. zera ni jenis yang pendiam bila jumpa orang yang tak kenal. tapi bila dah kenal macam tak berhenti cakap la pula .
11. zera lancar baca masa umur 4tahun, mula reti buka dan tutup komputer kalau tak silap masa 5 tahun kowt :D tapi, bila masuk darjah 1 memang boring .. sebab masa darjah 1 cikgu ajar suku kata terbuka .. a- 'a bu-bu =abu . . .  bila 1 subject dah tak minat, semua jadi tak minat.. *apalah zera ni :P

Question :

1. Suke mkn coklat ? knpe ?
|| Sebab coklate b
aik untuk kesihatan , sedap pulak tu . esp' cadbury black forest is mine . huhu ^ 

2. Siapa yg most important dalam life korg ? 
|| My parents .

3. Bende apee yg paling berharge dlm life korang ? 
|| woww ! great question . paling berharge adalah harga diri sendiri :P

4. Antara berfacebook dgn berblogging , manee yg korg paling suke ?
|| Dua-dua zera suka . 

5. Hari apee yg paling indah dlm life korg ?
|| Mestilah hari raya aidilfitri kann ? dapat duit masok poket secara free wooww ! sape yang taknak .

6. Siapa rakan yg paling rapat ?
|| kalau perempuan is masyitah . kalau lelaki Amin , adib :D we are very closed .

7. Selalunyee hangout dekad manee ?
|| kalau time holiday hangout at JB and KLCC . if time weekend dekat BP jek .

8. ntare texting dgn oncall , mane korg paling sukee ? knpe ?
|| Oncall ! sebab dapat dengar suara sweet korang . haha . and jimat kredid sikit .

9. Korg dah berapee kali couple ? hihi :3
|| If serious dah 4x . hehe :D walaupun dieorang EX zera , dieorang tetap baik dengan zera . but , sorang je lahh yang bajet taiko ! huh .

10. Ape special gift yg korg pernah dpt dari si dia
|| umm , nak nanges nihh :'( tak pernah dapat pape pun . just wishes hope forever this relationship :) die bagi hati die untuk saya . die terime saya dengan sedayanye . itu pun saya terima <3 thanks awak .



  1. what ur fav. colour? why?
  2. domo or angrybird?
  3. apakah url kamu? kenapa letak url tu ?
  4. apakah makan kegemaran kamu?
  5. boy/girlfriend atau kawan? yang mana korunk akan bilih dulu?
  6. suka dslr ke lomo?
  7. kamu dilahirkan di mana?
  8. fav. subject ?
  9. suka classic template or designer template? yang mana bagi kamu senang edit?
  10. 5 titles of ur fav. song .
  11. 7 names of ur friend :D

11 insan bernaseb malang :

allieya | syamim | farah | niesa | yaya | mirza |}


Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.