Owner Link Tales
Life is AWESOME
Semua sayang
Tuesday, December 27, 2011 | 9:18 AM | 0 wink
Hee hahai! Ce tengok tajuk yang zera buad tu, ha paham kan? zera nak senaraikan lah orang orang yang sayang kt kte. Penat zera pke neh. HIHI! taw ta knape zera buad entry ni?mesti la tataw kann.. K, tujuan zera sbenanye lah kan..kadang kadang kte duduk ssowg pke pasal boy/girlfriend ke kan,nak nak time gado! mg kte rase kte ta disayangi lahh..Heyy!bangun bangun!banyak lagi orang yg sayang kte,ta caye tgk neh :

-ALLAH
-NABI kite
-IBU n AYAH kte :)
-ADIK BERADIK
-JIRAN JIRAN
-SEPUPU SEPAPAT :P
-ATOK n NENEK
-KAWAN KAWAN sekolah/permainan/Fesbuk/Twitter/Blog/Friendster n bla bla bla (kan banyak tu,beribu2)
-CIKGU/LECTURER

*tu je yang zera bole senaraikan. :) kalaw korg bole tambah lagi baguslahh! Best kan?! ramai yang sayang kt kte tapi kte yang ta sedar,betol tak?haa so bfore doing anything,think the person that love oukey?
Thats all from me :) thankie for reading!

Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.