Owner Link Tales
Life is AWESOME
Nothing To Say
Thursday, December 8, 2011 | 5:54 PM | 0 wink
Firstly kite nak berterima kasih sangat sangat sebab awak dahh jaga kite, sayang kite, amik berat pasal kite. Yes! Semua orang pernah buat salah kan. K, kite mintak maaf sesangat sebab dah banyak meyusahkan awak. Maybe time awak baca blog kite, kite dah takkan ganggu awak dah :')

Kenapa awak suruh kite lupakan awak? Hm, awak tahu tak kenapa kite update blog pasal awak? Sebab kite rindukan awak. Kite selalu tunggu text dari awak. Tapi kite tahu awak takkan contact kite dah. Kankan? Yelaaaa, awak dah ada GF. Mesti awak happy dengan GF awak kan? :'D

Setiap kali kite fikirkan awak mesti kite menangis. Kenapa yee? Apa yang awak dah buat kat kite sampai kite susah nak lupakan awak? :/ Hmm. Awak? Kalau awak nak tahu even kite tak contact awak, even kite langsung taktegur awak tak bermakna kite benci kat awak. Tapi sebab kite terlalu sayangkan awak :'>

Sekarang kite dah takboleh nak mesra macam dulu :'/ Kite rindu awak, kite rindu suara awak, kite rindu nak gedik gedik dengan awak, kite rindu semua kenangan kite dengan awak. Time kite date haritu macam macam janji awak luahkan dekat kite. Tapi satu pun awak tak tunaikan. Takpe, kite faham :')

Awak? Nak tahu something tak? SAYA SAYANG AWAK. Jangan salahkan kite if oneday kite terserempak kite taktegur awak. Bukan sebab kite benci awak. Tapi sebab kite taknak ganggu kebahagiaan orang. Maybe bagi awak kite dah lupakan awak tapi kenyataan nya kite sikit pun tak boleh nak lupakan awak :') Hm, I'm gonna miss you baby. Byebye, takecare sayang  See yaa :'>




I'm waitting your SMS :(


Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.