Owner Link Tales
Life is AWESOME
tag game -about eleven
Friday, November 25, 2011 | 12:48 AM | 0 wink
assalammulaikum . kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang .. acheche.. i dapat tag dari sis erawr comel .. tapiii....comel sikit dari lion sbb lion comel banyak . oke kidding :P tahu tak kenapa zera letak tajuk "about eleven" ?? sebab semuanya sebelas, eleven, i rasa, kalau i habis game ni, bulehh mohon untuk jadi duta 7e.. hik3... jangan gelak. sebab xlawak pun. :P

RULES

1. You must post these rules. 
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the question the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for your people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post. *makhaii bnyaknya
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.

6. No tag back!
7. No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS". YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WILL ALL HONESTLY) have tagged 11 people.

11 THINGS ABOUT ME


1. pandai naik basikal masa umur 8tahun*lambatkan zera boleh naik basikal. act, zera belajar sendiri je dlm masa 2hari *caya ta? sebab terlampau jeles tgk kawan reti nak basikal kesana-kesini sedangkan diri ini hanya reti tolak basikal je :S

2.tak makan ikan termenung a.k.a ikan kembong dari kecil, bukan allergy tak xlalu.

3. suka makan masakan mama , masakan tok , western food and sea food.*walaupun allergy dgn seafood.. tapi tibai je.. seafood kowt :D

4. many people are interested in K-pop now. I am not sure whether their interest in music or Korean nationals appearance. but i said no to K-pop because I'm not a fan of them. but i really like the Korean nation and thelanguage they use every day.

5. now,i'm addicted to doodle :D kalau tak silap last sekali zera men-doodle minggu lepas kowt ... act, zera buat doodle tu untuk my brother sbb dia minat dengan zayn malik :D i know ta se-handsome zayn kan?. :D what? tak kenal zayn malik ? google sendiri oke . he's amazayn u know :P

6. zera start serious dlm dunia blogging ni since zera addict dengan blog kaka singa tu aka Erawr :D zera jadi silent reader dia sejak dalam awal 2010 kowt.. then hujung 2010 zera created blog ni pada 18 sept(tarikh lahir) dengan azam nak serious ber-blogging .. sebelum ni zera memang ada blog tapi sekadar suka2 je.. 

7. zera minat sangat dalam bidang computer, multimedia, bussiness.. tapi disebabkan 1 perkara, minat zera dalam bussiness makin lama makin berkurang .. tapi tak la sampai luntur:P

8. i love my family . thank you Allah for this greater gift :D

9. zera seorang pencinta kucing taw :D :D kalau tak cium kucing tak sah.. tapi sebelum itu kenalah pastikan dia bersih dulu :D nasib baiklah kami dikurniakan kucing yang pembersih seperti meow-meow. kalau nak tahu meow2 la first kucing zera jumpa yang tak takut dengan air :D tapi ujung tahun ni bilangan kucing yang family zera bela meningkat jadi 2 .. meow2 la sangat "girlpren" . so bila kos makanan , pasir kucing dan sebagainya meningkat lah :D kucing zera ni penggemar setia makanan ProDiet taw, sbb kalau kalau bagi jenis lain seperti whiskas, frieskies dia buat jual mahal je :D

10. zera ni jenis yang pendiam bila jumpa orang yang tak kenal. tapi bila dah kenal macam tak berhenti cakap la pula .

11. zera lancar baca masa umur 4tahun, mula reti buka dan tutup komputer kalau tak silap masa 5 tahun kowt :D tapi, bila masuk darjah 1 memang boring .. sebab masa darjah 1 cikgu ajar suku kata terbuka .. a- 'a bu-bu =abu . . .  bila 1 subject dah tak minat, semua jadi tak minat.. *apalah zera ni :P

soalan dari kakak singa

1. kenapa singa comel?
  • singa comel sebab dia ada rambut afro warna oren . *jeles sbb i xdak :P
2. apa yang membuatkan u berminat untuk berblogging?
  • seperti yang tertulis pada no.6 di atas. dan blog boleh dijadikan sebagai medan untuk kita menyurakan pendapat :D *tapi tak semesti kita boleh tulis sesuka hati, kita juga harus mengambil kira beberapa aspek sebelum kita tulis blog contohnya kita tidak boleh menyentuh sensitiviti kaum lain.
3. if you have to choose a movie title for your life story, what would that be?
  • the extraordinary "zera"
4. what's your favorite restaurant?
  • i feel tht i've no fav. restaurant.
5. do you like to sing during shower?
  • yes. one of the routines in the shower
6. what's your favorite movie of all time? why?
  • sebab teringin mengembara dekat alam semester :D


7. apa yang boleh membuatkan u marah?
  • bila sent msg dekat mama dengan abah suh beli something, tapi msg k fail, bila check kredit rupanya zero :D dan bila ada org jadi kan zera sebagai bahan perbandingan.
8. what is the most adventurous thing you've ever done?
  • entahlah, i'm not sure .
9. cantik atau comel? kenapa?
  • comel. sebab cantik hanya untuk sementara,tapi comel selama-lamanya :D
10. curly hair or stright hair? why?
  • straight, sbb original dari dulu lagi :P
11. spongebob atau patrick star? kenapa?
  • spongebob. sebab dia lagi comel :D

finally siap jugak :D sorry erk kalau ada tersalah ejaan ke apa ke :D hik3...

soalan dari zera


  1. what ur fav. colour? why?
  2. domo or angrybird?
  3. apakah url kamu? kenapa letak url tu ?
  4. apakah makan kegemaran kamu?
  5. boy/girlfriend atau kawan? yang mana korunk akan bilih dulu?
  6. suka dslr ke lomo?
  7. kamu dilahirkan di mana?
  8. fav. subject ?
  9. suka classic template or designer template? yang mana bagi kamu senang edit?
  10. 5 titles of ur fav. song .
  11. 7 names of ur friend :D

11 insan yang bernasib malang:

{| thirah | najihah | syafa | huda | adila
tykah | syida | eyfah | achu | fara | farahida |}

Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.