Owner Link Tales
Life is AWESOME
saya si blogger belum up :)
Saturday, November 26, 2011 | 7:53 AM | 0 wink
Hi , korang sihat ?
aku bosan nii .
menunjukkan aku ada idea mau story mori about blog aku .
jom baca . hehe , lau tana baca tapeh .
tak paksa , huhu ~
blog aku , so sukahati aku lahh kan nak buat apa .
yess , dulu aku pernah buat 1 blog .
aku sayang sangat kat blog tuhh .
kenangan manis , masam , pahit , madu semua bagai ada at situ . haha :)
dulu 1st aku buat blog umur aku 11 tahun mean darjah 5 lahh kan ?
end year 2009 masa uhh . kann bakal UPSR lahh kan .
time uhh , aku ingat blog ni just suka suka .
contoh letak gambar , or anything lahh kan .
blog pun hodoh gila . nothing best bila orang tengok . hehe .
oneday tuhh , aku ada terbukak satu blogger ni tau .
comel , cantik , baik . haa , dia ada cerita about blog
time tuhh baru aku tau .
nak tingkatkan followers macam mana .
nak cantikkan blog macam mana .
apa function blog kepada blogger .
hehe , baru aku start edit blog .
thanks jugaa to tutorial dari mana-2 blog yang saya tertekan .
thanks to kak ain  , kak syamim , fara tolong how edit blog .
hehe , nak tingkatkan followers sebenarnye kene blogwaling ke blog orang .
bukan blog berjalan tau 
kang tak sempat nak brek terlanggar kerusi kang . haha .
baru aku start sebarkan link aku kat facebook , tinggalkan link kat shoutbox blogger lain .
hehe , thanks sesiapa yang follow aku . 
humhh , tapi aku tak sanggpup nak pergi blog korang
cantik sangat . mata aku jeles wooo !
macam mana korang ley buat blog macam uhh . haihh
aku janji wei dalam diri aku .
kalau followers aku jejak 500.
aku nak buat contest . hadiahnye pun menarik tau .
hehe , oklahhh stop talking .
tatau nak cite ap lagi . kbhaiii .

Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.