Owner Link Tales
Life is AWESOME
Let's me Take A Little Moment To Find The Right Words
Wednesday, November 23, 2011 | 9:12 AM | 0 wink
Hi , today tak bersemangat nak buat post lahh :(  start entry . b , syg minta maaf tau about the status . syg tau syg kepoh kepoh kepoh . sikit sikit nak story about syg at status . konon nak ramai fan , like that ? haa ? hey b status yang b maksudkan tuhh , bukan nak buatkan b cemburu or other's . syg tak bermaksud pun nak buat b mcm tuhh . syg da deactive kan FACEBOOK . puas tak ? 



bye FACABOOK . kalau lepas ni nak marah tak tentu pasal lagi tak tau lahh . mungkin phone pulak tutop . nak ? sukaa ? jangan hal kecik di perbesarkanlahh b . dulu janji tamau create kan pergaduhan . saya dah minta maaf . now , da ta contact die at fb lagi pun . number buda uhh pon saya tada . awak jangan main-2 nan saya tau . jangan buat saya bosan nak awak !!! saya taknak lahh . jangan main janji tau , nanti kene sumpah . saya tau salah saya . haa , jap lagi bukak blog orang baca then akap "kecoh" dahh lahhh kbhaii . aku lagi suka story at blog . diary aku . ta payah nak menyebok ! aku da buat apa kau nak kan ? jangan oneday nanti menyesal lagi . bye . tada mood nak teruskan buat post ni . sayang kau blog ~




Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.