Owner Link Tales
Life is AWESOME
I Miss You ♥
Thursday, November 17, 2011 | 10:54 AM | 0 wink

Rindukan bbenda paling pedih 
Rindu b boleh buat air mata mengalir
Rindu b boleh buat gila tetiba macam sawan
Rindu b boleh diri ni marah dekat semua orang


 Kita nak awak ada dekat sini ,teman kita masa kita sepi teman kita saat gundah tahu gundah tu apa ? Tak tahu ? Tanya ibu ,wahh ibu haha ibu ibu hi ibu . Mother in-law . Err sambung-sambung . Awak tahu tak berat hidup kita ni tanpa awak sebab kita hanya mencintai dan memiliki awak seorang je  :-* Kalau awak nak tahu ,kita rindu bagai nak mati dekat awak ,sungguh kita nak awak tahuuuuu yang kita rindu awak sangat . Sekarang ekonomi masalah crdt takde ,Ya Allah dugaan dugaan . Satu benda kita tak bagitahu awak ,awak patut tahu B ,setiap malam kalau tak mimpi pasal awak tak sah <3 Entah kenapa lah kan ,oh 3 words 8 sentence ILOVEYOU. Tak percaya kira ah susah sangat guna kalkulator . Hahaha ,k tak lawokk pulok . Kita jugak tak boleh hidup tanpa awak tau sayang . Kena ingat sampai mana pun sayang pergi . Masuk tandas sekali pun sayang kena ingat !

Ohh baby baby yang tengah membacaaa jangan kau marah ,ku tahu kamu bengang sebab semua pasal Yusry . Haha aku tukor lagu Alif Satar. Bhaa korang jangan marah lah eh eh eh . K sebelas jari kita susun and kita salam awok semua yang membaca kita mintak maap xD K kalau update pukul 3 4 pagi memey mepek cenggini . Fav  kita tau bab mepek mepek ni . Haa jangan memarah tau ,nak baca baca tak godai .

To b yang syg sayang 

-My eyes could see you
-My heart could feel you
-My breath could sense you
-I knew I loved you before I met you 
Much Love ,
Nurul Zahirah  


Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.