Owner Link Tales
Life is AWESOME
I Love You :'*
Thursday, December 1, 2011 | 6:44 AM | 0 wink
Hi , december :)
make me awesome and happy
hari ni baru habes 7 paper kite periksa .
ada lagi 4 paper . woww tottaly 11 paper .
mesti tertanye tanye paper ape ekk ? -.-'
alaa , paper nak jadi menantu mak . kih3 .
menggedik , kite kan pelajar SIJIL DARJAH KHAS .
Tajuk entry macam tada kene mengene dengan post kan ? -.-'
sebenarnye kite nak story mory about someone yang molek sweet yoww !
cantik , comel , mata die awesome ~
aku ada add kakak ni tau nama die jannah .
ok , kenal die dari contest mata sape lawa #mata aku lawa ke ?
ramai peminat . budak Universiti Malaya .
Lives in Petaling Jaya, Malaysia
Birthday die 4 april 1991 .
kite tak pernah tegur die pun , hehe .
tapi kite fan die , suka sangat tengok muka die . nak tengok ?
angguk angguk , geleng geleng , tunduk tunduk .
nak aje kan korang nihh , haihh .
die da berpunye , jangan kacau !


how ? comel and cantik kan ?
macam model .
ok , stop beleter .


SECOND !

masa tuhh kan kite ada add kakak ni tau . tengok comel jeww .
jeles leteww -.-'
dah seminggu add baru aku tegur die . hehe
cegini start nye .

saje nak start perkenalan kan ? kang orang akap aku ni sombong , haihh .
die candidate PMR 2011
haa , jap lagi nak dapat result leteww .
hope dapad yang terbaikk yee ;)
muka akak ni mukanye macam muka kak jannah sikit , nak tengok ?
gatal betul lahh korang ni .
sebok jeww , haha .


see ? cantik and comel kan . same kan pic nan akak jannah .
mean lebih kurang .


kalau yang ni macam maysaa london kan ?
alaa , yang tejemik tejemik tuhh .
ok penad taip , hehe . 
bhaii 



Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.