Owner Link Tales
Life is AWESOME
I Love Everyone :'*
Friday, November 18, 2011 | 6:01 AM | 0 wink
Hello peeps. Yeah macam biasa. nak update post yang merepek meghaban sikit hari Jumaat nih. sekarang tepat 1.03 PM. Lelaki yang Islam, cukup baligh, yang berkemampuan, yang ingat diri semua ada dekat Masjid sekarang. tinggal kami wanita/lady/girl/awek dekat rumah -.- 


so hari ini korang sihat? okay tak? zera tak sihat. badan panas semacam -.- tekak pun serak serak basah. nih mesti kes malam tadi terjerit jerit pasal bola o.O yeah, Alhamdulillah HarimauMalaya menang dengan 1-0. Haha baru padan dengan muka kau Sang Garuda. konon nak terbang tinggi -.- tapi kalau dah kene makan dengan si HarimauMalaya, nak terbang pun tak mampu. time nyanyi Malaysia nyanyi lagu Negaraku, kau Indon bising. lansung tak hormat. time korang nyanyi, *evensuarataksedap*, kitaorang diam. hormat. well, Malaysia adalah Negara yang sangat menghormati negara lain okay :) 


buang masakan kau beli tiket memahal nak tengok negara kau yang tercinta main bola. puihh ! Kan dah kalah, diam kau. dari mulut bising macam punggung ayam, macam itik, bila dah tamat main, terus diam. apa cerita brader? sayap patah? :( alolololo, kesian dong. Haha. Rimau kasi makan itu burung. Rawrr :3


okay back to the story. harinih last sekolah kan? tepat 18.11.2011 sekolah ditutup. ding dong ding dong. akhirnya -.- time sekolah, taknak datang sekolah. time habis cuti sekolah, nak sekolah. apakebenda lah zaman sekarang nih. InsyaAllah next year kitaorang akan jumpa balik. Khas untuk senior senior f5, I miss you sooooooooooooooooooooooooo much okay! Miss you, muah sikitt :* Semua student form5, dari kelas pertama sampai kelas akhir yang kenal zera, I do miss you okay! miss you miss you. *flying kiss. 


zera mohon maaf seandainya selama nih, zera banyak sakitkan hati korang. Exspecially members zera. sorry okay. If zera .ada terkasar bahasa, terlanjur kata dan segala ter lah. Terkacau pakwe korang, haha tak ada eh -.- yang zera layang senior senior semua, tu adalah satu persahabatan. macam adik dengan kakak. adik dengan abang. okay? tak ada love love pun. Haha :] positif lah okay. so untuk budak form3, semoga semua dapat straight A's. Budak SPM pun :) Jangan lupa budak kecik nih tau tau :3 Hihi.


#sorry , tak pakai tudung :)


Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.