Owner Link Tales
Life is AWESOME
Hi , People .
Monday, November 28, 2011 | 7:17 AM | 0 wink
Hi Paris , *imagination-.-'*
Hi , malaysia . I'm Here . How are'u ? Yeahh , Im fine .
kih-3 , hai si kacak and say hi to cantik .
korang ada bau tak ?
eee , bucuk lahh you ni .
tak mandi kan ?
hujan , sejuklahh . nak mandi shower .
tapi . . malas nak pergi bilik air . toing toing .
merapu kan kan kan ? fav aku letewww . 
ok , entry kali ni ialah .
jeng jeng jeng .
>lelaki yang aku minat<
tingg tongg , ciri ciri nyeeeee ialahhhh .

1-handsome , aww . suittt nye kan ? *janji dengan aku jangan kebas pakwe aku tau !
2-pembersih *die mandi , makan bauh tangan or pakai sudu and whateverlahh ada kaitan nan bersih .
3-kemas *aku suka lau pakaian die kemas . cool je bila tengok . hehe ;)
4-wangi *ni wajib bagi aku . wing wing *_* aku ta suka orang busuk . hehe .
5-rajin *ni calon menantu makk . rajin tolong kan kan . bt tolong bende yang faedah lee kan .
6-pandai *aku dah lee ta pandai , kalau dua-2 ta pandai macam mana nak ke gunung seri gading #betul ke aku akap ni ?
7-kuat agama *aku nak die cukop solat , rajin baca al-quran . pergi masjiid . hehe , alimnye suamiku .
8-kaya *hehe , aww . bule aku dudok goyang kaki je . hehe , nak shopping ;)
9-lembut hati *haa , aku ta suka lelaki naikkan suara die bila dengan aku . macam machoo sangat leteww .
10-baik *haa  , layan aku macam GF die . mean takan lepaskan GF die pergi dekat org lain .
11-tak curang *ni memang aku cincai lahh lau die curang .
12-setia *memang aku sayang kau rapatrapat lahh lau kau setia .


^^v aku rasa macam ada lagi . but , lupa lahh . hehe . aku percaya sesetengah orang ni couple dari kecik then da besa kawin . tapi prinsip aku macam kak meera . "Couple masa kecik anggap sebagai kawan baik yang sangat terlalu rapat and menyanyagi kita ." romeo and juliet uhh aku percaya . like my uncle . couple dari kecik now ? da nak kawen . tapi aku ? ohhh , insyaallah yee . tapi yetak ? malas nak fikirr . haha :DD tapi couple ni kan , die tau je pergerakkan kite nak kemana hape ke kan ? kalau single lagi seronok kan ? tapi tadapat kasih sayang dari orang lain . mean boyfie . humhh . aku ada story ni . nak tau ? haa , angguk je tawh . tana btawh pun . personal . biar aku and aku and aku je tawh . kau buat-2 tawh je tau . haa , bagus aku belanja pisang goreng sorang satu eh . tapi bayar sendiri tau . hik hokk . 

#kbhaii . love you all <3

Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.