Owner Link Tales
Life is AWESOME
Hello December ♥
Thursday, December 1, 2011 | 6:22 AM | 0 wink



Assalammualaikum alls. Muahahaha i miss you alls like orang gilak :( Choii. baru dekat 2 weeks tak on internet dah gila dekat rumah -.- Rindu kita tak? Rindu tak! :p Haha, im sorry. first reason tak on sebab papa dengan umi marah sebab satu benda nih. thats why tak boleh on lagi. and the second sebab, aku budak exam. Sijil Darjah Khas Agama. Winkwink. Korang tahu tak? Exam tuh hanya Students Negeri Johor jeh dapat. untungleew :3 


Hye couple  SINGLE <3 Heyheyhey ^^ Haha im single now. Who cares? :p tekad dah taknak lagi until SPM tamat --'' Tengoklah kalau dah jodoh dapat bercinta next yearr, couple jellew. HAHA lol ==' 71 Friends Request. Totally = 179 Friends Request yang belum accept -..- 99 Notifications. LOL bukan nak over. just saying. tak suka? okay blalah --. Err. I miss my buddies :( No one cares about me. Blalalalala ini bukan drama sedih lah gila. So? aku nak cerita apa lagi nih. dah malas pulak nak taip memanjang since sign in facebook tadi. 


Korang holiday nih pergi mana? terbang terbang tak? ke selam -.- Hahah. aku atas jalan jeh #naikkeretelew. 

Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.