Owner Link Tales
Life is AWESOME
Datangnya Dari Hati Kita Sendiri
Friday, November 25, 2011 | 5:57 AM | 0 wink

Terima kasih sebab awak dengan kita.
Terima kasih sebab awak sayang kita.
Terima kasih sebab awak cinta kita.
Terima kasih sebab awak faham kita.
Terima kasih sebab awak percaya dekat kita.
Terima kasih sebab awak buat semuanya untuk kita.
Terima kasih sebab cari kita bila bangun tidur.
Terima kasih sebab nyanyi lagu dekat kita.
Terima kasih kata Iloveyou Ineedyou Imissyou dekat kita hari-hari.
B yang kita sayang,
Firstly, terimalah kasih kita kat atas tu k sayang? :') Kita cakap semua tu benda yang betul.Benda apa yang kita nampak dari dulu sampai harini. Yess, harini b. Kita pun nak mintak maaf jugak. Everyday mesti kita wrestling gusti fight-fight kan? Hihi ganas nya kita dua kan?Kita tak pandai nak jaga perasaan awak. Kita tahu kita ni 'Queen Control'. Kita tak dapat nak faham awak. Maafkan kita yang selalu buat awak takda mood. Maafkan kita kalau kita buat awak menangis tanpa pengetahuan kita sendiri :'( 
B, 
Maafkan kita lagi sekali k? Percaya yang kita tak pernah nak benci awak. Sikit pun tak pernah nak dendam dengan awak. Terima kasih sebab awak selalu dengan kita walaupun kita tengah susah and senang :) Maafkan kita tau? Iloveyou sayang 
I heart you,
Mohd Yusry 

Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.