Owner Link Tales
Life is AWESOME
You Can Take Me Down With Just One Singgle Blow
Wednesday, October 19, 2011 | 8:16 AM | 0 wink



Assalamualaikum Earthling :) miss my stalker ! ahaha . ok ok , today nak off phone just because sakit hati ! nak kemas rumah tolong mama , basuh baju , tengok tv 24 jam , unl , bace buku . stop textin' for a while . aku nak try tak on phone sampai ary sabtu bule ? #bule caye ke ? ahaha , nak ungkit sikit . Bila couple, 'you are my everything'. Bila clash, 'menyesal aku terima kau dulu, kau lah manusia paling tutttt'. Banyak lah kau punya sayang. Puihhhh. fuhh , just because of you 'MY HEART LUKA , luka weii :'( memang laki zaman sekarang , kata mama tak matang ! haha . amek kaww . emg lahh first time >he love me so much and i love him so much , no boy can take his place< bile da berlame-2 nan die da buhsan , >buhsan aku dengan kau , menyesal < euu . kenapa korang nak  ungkit lagi pasal aku nan die ? emg kiteowg tadurp pape relationship ~ da aku akap , emag aku tade pape tade lahh . yg nk pakse aku akap mcm pehall ? nobody perfectlahh sayang . huhhhh , buad lahh lagi muka fake kau tuhh ! budo !

Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.